spot_img
27.8 C
București
joi, august 11, 2022
AcasămediuVIDEO/ Rromii s-au urcat cu Ferrari-ul pe trotuar la Timisoara, la nunta...

VIDEO/ Rromii s-au urcat cu Ferrari-ul pe trotuar la Timisoara, la nunta clanului Cârpaci/ Seful Politiei Locale, cearta cu nuntasii

-

Rromii au ocupat miercuri cu masini de lux trotuarele de pe strada Eminescu din centrul Timisoarei, chiar langa Primarie. Este mare petrecere mare în clanul Cârpaci, iar mirii Samuel și Darinca vor avea nu mai puțin de 14 perechi de nași, scrie de banat.ro.

- Reclama -

paranghelie1

Pressalert.ro descrie scenele: Paranghelie mare în centru Timişoarei, astăzi, pentru că e logodnă între nepotul lui Cârpaci Gradu, zis Ministru de Finanţe, şi nepoata lui Ionelaş Cârpaci “Gradu”. Prima adunare a Ferrari-urilor închiriate pe strada Mihai Eminescu, la casa ministrului. Muzica lui Guţă se aude live până la hotel Continental. Curg dedicaţiile în timp ce invitaţii sosesc rând pe rând îmbrăcaţi în haine de gală. Muzica bubuie-n boxe şi Poliţia supraveghează zona. Se dă amendă anunţată pentru muzică. Vreo 2.000 lei. O nimica toată. “O bacnotă de 500 de euro, de fapt a doua de la ministru se ştie. Dedicaţie pentru toată Timişoara, pentru tot Lugojul pentru toţi maşinile de valoare. Ultima muzică şmecheră pe sistemul adus de la Beograd”, răcneşte Guţă-n difuzoare. Distracţia continuă ore la rând, în timp ce paharele cu şampanie se încălzesc la intrarea-n vilă.

A urmat un incident mai apoi, descris tot de pressalert.ro: Poliţia se retrage discret, numai că apare Dorel Cojan, şeful Poliţei Locale şi începe să dea ordine scurte “toate maşinile parcate pe trecerea de pietoni şi pe spaţiul verde amenzi. Nu scapă una”. Cum se trezesc cu acţibildele lipite-n parbriz, nuntaşii încep să se revolte. Un bulibaşă îl ia la rost la Cojan ” Şi Hitler făcea la fel. Şi Ion Antonescu făcea lege.  Avem un Dumnezeu adevărat. Şi pentru o lege iei viaţa unui om? E poliţie politică. Noi am trăit în comunism 40 de ani şi dacă acum am întors înapoi îi mai dai omului o şansă, nu îi iei viaţa. Vrem să fim cetăţeni egali. Să avem drepturi”. “Da, drepturi, respectaţi legea. În Timişoara trebuie să respectaţi legea”. Discuţia se încheie când Cojan avertizează sec “vezi că te iau de nici nu ştii cum. Nu ţipa. Respectaţi legea în Timişoara. Atât”. Nervos că oamenii lui nu mai fac faţă la dat amenzi, Cojan dă un telefon nervos “unde e Rutiera? Păi am făcut şedinţă şi am discutat că acţionăm în sistem integrat? Care sistem? CĂ nu e o maşină de la voi aici?”. După câteva minute apar şi două maşini de la Poliţia Rutieră. Se scriu amenzi şi nuntaşii pleacă spre bulevardul Mihai Viteazu ca să ia mireasa. “Tot e bine că au plecat fragmentaţi, nu în coloană ca să încurce tot traficul”, comentează un poliţist a cărui voce e acoperită de răcnetul sutelor de cai putere al unui Ferrari negru coborât de pe spaţiul verde. Parnghelia e acum pe bulevardul Mihai Viteazu. Poliţia dirijează circulaţia în zonă.

La ora 17, nuntașii părăsiseră strada Eminescu și eliberaseră zona de mașini. Din curte răzbăteau însă, în continuare, „triluri” manelistice, informeaza debanat.ro.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...