PNL recunoaste ca va face o alianta cu Vanghelie pentru alegerile de la Primaria sectorului 5/ Reactia sefului PSD sector 5, deputatul Cristian Rizea: Exista o mafie PNL-Vanghelie in sectorul 5

0

Deputatul Ovidiu Raeţchi, candidat în competiţia internă a PNL pentru Primăria Sectorului 5, a anunțat că este posibil ca primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, să candideze pentru un nou mandat, precizând că nu ştie dacă acest lucru este „foarte rău” din perspectiva intereselor Dreptei.

„S-ar putea ca Vanghelie să mai candideze. E o personalitate și e foarte greu să ghicești ce-i va spune lui această personalitate să facă peste șase luni. E foarte posibil să candideze şi nu ştiu dacă e foarte rău din perspectiva intereselor Dreptei, pentru că Stânga, asumându-şi acest conflict de natură cumva personală de egouri gonflate în Sectorul 5, se luptă ea cu ea, pentru că se luptă pe acelaşi bazin electoral”, a declarat Ovidiu Raeţchi, citat de evz.ro.

El a precizat că este posibil ca PNL să se înțeleagă cu Marian Vanghelie în privința susținerii acestuia, pentru a-i scădea șansele candidatului PSD, Cristian Rizea.

Seful PSD, Cristian Rizea, a reactionat imediat. Intr-o declaratie transmisa FLUX 24, Rizea afirma:

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, care si-a anuntat intrarea in cursa pentru Primaria sectorului 5, recunoaste ca liberalii ar putea face o intelegere cu Marian Vanghelie, primarul suspendat al sectorului, pentru alegerile locale de anul viitor. Vanghelie e o personalitate, spune plin de respect Raetchi. In Consiliul Local sector 5 exista de mult timp o intelegere intre PNL si gruparea Vanghelie. Am reclamat de mult timp faptul ca aceste doua grupari, de fapt o mafie transpartinica, au facut posibila devalizarea sectorului 5, fapte expuse in dosarul instrumentat de DNA in cazul Vanghelie. Aceasta mafie, PNL si Vanghelie, nu vor sa fie recuperat prejudiciul facut la sectorul 5, estimat de procurori la peste 40 de milioane de euro si de aceea au hotarat sa nu se constituie parte civila.Ovidiu Raetchi vorbeste acum in numele acestei mafii, care vrea sa ramana la butoanele sectorului 5. Domnia-sa vrea sa ajunga primarul sectorului 5 sprijinit de aceasta mafie. Si evident GARANTAT de Marian Vanghelie. Cu binecuvantarea Alinei Gorghiu, fostul sef al liberalilor de la sectorul 5, cea numita si NU aleasa co-presedinte PNL.