spot_img
28.4 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăFapt DiversVIDEO: Radu Banciu, informație bombă: Ion Iliescu a fost cel care a...

VIDEO: Radu Banciu, informație bombă: Ion Iliescu a fost cel care a bulănit-o pe coana Leana

-

Radu Banciu a vorbit, marți seară, pe B1 Tv, despre Ion Iliescu, care a împlinit vârsta de 85 de ani. El a rememorat episoade din perioada ceaușistă, când Iliescu, apropiat al familiei fostului dictator, își petrecea timpul liber cu Elena și Nicolae Ceaușescu. Realizatorul B1 Tv a afirmat că Ion  Iliescu ar fi bulănit-o pe  Elena Ceaușescu, coana Leana cum o numește, sugerând o relație între doi. Iliescu a fost scos din primul eșalon al PCR datorită faptului că nu era agreat de Elena Ceaușescu, notează FLUX 24.

- Reclama -

„85 de ani pentru Ion Iliescu. Vrem să amintim doar un moment tragi-comic, chiar absurd din viața lui. Îl vedem pe Iliescu în toată splendoarea lui de când era copil de mingi, băiat în casa Ceaușeștilor. Pe vremea când avea vreo 13 ani, Ion Iliescu mergea cu coana Leana de mână și se ducea la închisoarea de la Târgu Jiu, la cineva. Pentru Iliescu, Elena Ceaușescu a fost un model de femeie. Coana Leana zicea că toți dormeau într-o singură odaie, când se întâlneau. Se spune că unchiul lui Iliescu a fost amantul Elenei Ceaușescu, spune Ștefan Andrei. Și pentru că Ion Iliescu nu a avea cu cine să-l lase, stătea în pat alături de cei doi, lângă cuplul Eftimie – coana Leana și mai bulănea și el, doar nu era chiar sugar. Iliescu a fost cel care a și bulănit-o și împușcat-o pe Elena Ceaușescu”, a spus Banciu.

- Advertisement -

„În această seară, groparul absolut al patriei noastre e la un concert la Ateneu. Lumea se mai închină la acest ateu fără de pereche”, a completat Banciu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img