spot_img
27.8 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăPoliticaIliescu: Miercuri e ziua soţiei; ne-am născut unul după altul

Iliescu: Miercuri e ziua soţiei; ne-am născut unul după altul

-

Fostul preşedinte Ion Iliescu a precizat, marţi, la Ateneul Român, unde şi-a serbat împlinirea a 85 de ani, că miercuri o va sărbători pe soţia sa, Nina, care, la rândul său, îşi va aniversa ziua de naştere, el arătând că s-au născut unul după altul, “la grămadă”, şi că au trait o viaţă împreună.

- Reclama -

“Noi ne-am născut aşa, unul după altul, la grămadă. Azi a fost ziua mea, mâine e ziua ei. Deci suntem legaţi de o viaţă. Ne ştim din tinereţe, de la 18 ani şi acum avem 85 amândoi. Aşa că, vă daţi seama că am trăit o viaţă împreună”, a spus Iliescu.

- Advertisement -

El a spus că a primit, de ziua sa, buchete de flori şi cadouri atât de la actualul preşedinte, Klaus Iohannis, de la premierul Victor Ponta, de la preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, precum şi de la alte multe personalităţi.

Iliescu a mai arătat că îşi doreşte să continue să scrie despre viaţa sa, pe care a catalogat-o drept una “interesantă”.

- Advertisement -

”Eu am scris vreo 20 de cărţi. Până acum m-am concentrat asupra Revoluţiei pe perioada de după. Am scris vreo 20 de cărţi cu această temă. Ultima carte a fost ante-89, deci cartea pe care am lansat-o în ultima vreme «Destinul unui om de stânga» se referă la copilăria, tinereţea şi activitatea mea de până în 1989. Şi vreau să continui cu acestea, că asta e o carte mai personală”, a spus fostul şef de stat.

Fostul preşedinte Ion Iliescu şi-a serbat, marţi seară, împlinirea a 85 de ani la Ateneul Român, unde a participat la un concert privat, organizat în cinstea sa de Clubul de la Bucureşti.

Ion Iliescu şi-a petrecut ziua de naştere acasă, alături de soţia sa, Nina Iliescu, şi nu a avut, în prima parte a zilei, nicio activitate publică.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img