spot_img
29.3 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăDezvaluiriVIDEO/ Protestatari rezist au luat cu asalt locuința șefului Curții Constituționale după...

VIDEO/ Protestatari rezist au luat cu asalt locuința șefului Curții Constituționale după scandalul de la iMapp

-

Mai mulți protestatari rezist au luat cu asalt sâmbătă seară locuința șefului CCR, Valer Dorneanu. Printre manifestanți pot fi identificați Cristian Dide și celebrul Marin Ceaușescu.

- Reclama -

Dorneanu a fost apostrofat la sosirea acasă. După ce a intrat în bloc un om în vîrstă a ieșit în ușa blocului  cerându-le manifestanților să plece, dar a fost admonestat verbal de aceștia.

Vino afară să te bați cu mine!, i-a strigat Marin Ceaușescu, motivând că bătrânul ar fi încercat să îi agreseze.

Aceste momente apar pe o scurtă filmare publicată pe facebook.

Protestarul #Rezist Cristian Dide a proiectat, sâmbătă seară, cu un laser, mesajul „Jos PSD” pe Palatul Parlamentului, chiar în timp ce pe această clădire rulau proiecţii din cadrul festivalului internaţional iMapp, organizat de Primăria Capitalei.

„Am decis să postez acest mesaj cu laserul pentru că ne-am săturat de PSD şi de atitudinea pe care acest partid o are faţă de cetăţenii acestei ţări. Nu le pasă de absolut nicio problemă de interes naţional. De exemplu, pesta procină au gestionat-o foarte prost, de aceea avem foarte multe focare. Una peste alta, stăm foarte prost ca ţară, nu avem servicii publice, nu avem spitale, iar ei sunt preocupaţi să-şi scape penalii”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristian Dide, protestatarul #Rezist care sâmbătă seară a proiectat pe clădirea Parlamentului mesajul „Jos PSD”.

Primăria Capitalei, prin CREART, a organizat, sâmbătă seară, festivalul iMapp, un show de videomapping 3D, cu proiecţii pe Palatul Parlamentului.

Primăria Capitalei a anunţat că va face plângere penală împotriva celor care instigă în timpul festivalului.

„Organizatorul evenimentului, creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, anunţă public faptul că va face plângere penală împotriva tuturor celor care aleg să instige premediat la tulburarea liniţtii publice în timpul unui concurs internaţional de videomapping, la care participă echipe din 10 zece ţări din întreaga lume”, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Primăriei Capitalei.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...