VIDEO/ PRO RUȘII, ATAC CU ÎNREGISTRĂRI LA PREȘEDINTELE MOLDOVEI: L-AU PĂCĂLIT CA PE ULTIMUL AMATOR/ TRĂDAREA SERVICIILOR SECRETE DE LA CHIȘINĂU

0
834

Primarul din Bălți, pro rus, președintele Partidului Nostru din Republica Moldova, fugit de câteva zile la Moscova,Renato Usatîi a publicat miercuri noapte o nouă interceptare telefonică.

De această dată, ar fi vorba despre o discuție telefonică dintre președintele Republicii Moldova, Nicolar Timofti, și guvernatorul regiunii Odesa, Mihail Saakashvili. Șeful statului moldovenean îi cere politicianului ucrainean să-l aresteze pe liderul PPN la Odesa. 

Înregistrarea indică că președinteșle Moldovei ar fi fost păcălit.

Putea acest lucru să se întâmple fără complicitatea serviciilor secrete moldovene?

FLUX 24 crede că nu.

Preşedintele Nicolae Timofti şi ministrul Afacerilor Interne, Oleg Balan, care par reali, au fost traşi pe sfoară de prank-erii ruşi Vladimir Kuzneţov şi Alexei Stolearov, cunoscuţi ca „Vovan şi Lexus”. Acum ceva timp, cei doi l-au sunat pe interpretul britanic Elton John din numele preşedintelui rus, Vladimir Putin, şi a secretarului acestuia, Dmitri Peskov.

Elton John a scris despre acest lucru pe o reţea de socializare, iar atunci când a aflat că a fost tras pe sfoară, s-a supărat calificând gluma drept una „homofobă”. Astfel, după cum a relatat ulterior Dmitri Peskov, Vladimir Putin, doar că deja cel real, a fost nevoit să-l sune pe interpretul britanic şi să-şi ceară scuze.

 Vedeți înregistrarea mai jos: