spot_img
23.9 C
București
sâmbătă, iunie 3, 2023
AcasăhighlightSCANDALUL GABRIEL OPREA LA CÂRCIUMĂ CU GIROFAR-POLITIȘTUL MORT/ VA REACȚIONA JUSTIȚIA SAU...

SCANDALUL GABRIEL OPREA LA CÂRCIUMĂ CU GIROFAR-POLITIȘTUL MORT/ VA REACȚIONA JUSTIȚIA SAU VICEPREMIERUL E IMUN?

-

Seful Serviciului de Presa al Politiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat, pentru agentia Mediafax, ca groapa in care a cazut politistul cu motocicleta era semnalizata si ca acesta se afla in misiune si se indrepta catre o zona in care ar fi urmat sa fluidizeze circulatia.

- Reclama -

Versiunea oficiala nu este in concordanta cu mai multe surse citate de EurActiv.ro si care au declarat, in cursul zilei de miercuri, ca politistul Bogdan Cosmin Gigina insotea coloana oficiala a ministrului de Interne, Gabriel Oprea, scrie hotnews.ro.

Chris Terhes, președintele Coaliției Românilor din America, comenteaza și el pe faceboook:

Procurorul anunta ca s-a deschis urmarirea penala „in rem” pentru uciderea din culpa a politistului care a cazut cu motocicleta intr-o groapa din Bucuresti. Foarte multe surse spun ca politistul se afla in coloana lui Oprea, care insa nu avea dreptul – dupa lege – sa fie insosit de politie decat „in situatii deosebite”. Exista astfel suspiciuni/indicii ca Oprea a incalcat legea, comitand abuz in serviciu. Acum, ca procurorul sa poata incepe urmarirea penala impotriva lui Oprea pentru faptele comise in calitate de ministru va trebui sa ceara incuviintarea Parlamentului. Va fi interesant daca in urmatoarele zile procurorul va trimite o asemenea cerere Parlamentului sau nu.

Cazul a fost comentat și de Robert Turcescu pe facebook:

Cred ca in citeva zile vom avea un nou ministru de Interne sau un scandal cit casa. Pina atunci va propun ca ori de cite ori vedeti o coloana oficiala sa le aratati din cinci degete doar unul. Si ca sa nu va acuze ca sinteti de stinga sau de dreapta, aratati-l pe ala din mijloc!

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img