spot_img
24.4 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăDezvaluiriVIDEO/ PRINȘI CU MINCIUNA: “Cina în format restrâns” a lui Dragnea și...

VIDEO/ PRINȘI CU MINCIUNA: “Cina în format restrâns” a lui Dragnea și Grindeanu cu Trump

-

“Cina in format restrans” cu Donald Trump, asa cum a fost descrisa de liderul PSD, Liviu Dragnea, nu pare sa fi fost catusi de putin “restransa”, dupa cum rezulta dintr-o inregistrare video A fost o cina cu public numeros si numerosi oameni obisnuiti care si-au facut poze si selfie-uri cu Trump in timp ce lua masa. 

- Reclama -

“Cina in format restrans” ar fi avut loc in hotelul deținut de familia Trump în Washington D.C.

De fapt, Donald Trump a vizitat joi seară hotelul care îi aparține și unde erau sute de persoane care au plătit să participe la inaugurarea mandatului său prezidențial și care drept răsplată au primit un selfie cu noul șef de Casa Albă.

Din imaginile video se observă cum Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu stăteau la coadă să dea mâna cu Donald Trump.

“Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump. I-am transmis președintelui dorința noastră de a duce parteneriatul strategic dintre #România și #SUA la un alt nivel. Președintele Donald Trump mi-a răspuns: „We will make it happen! Romania is important for us!” A fost un dialog cald și deschis.”, a susținut Dragnea pe facebook.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...