spot_img
22.2 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasămareVIDEO: MIHAI GÂDEA, ÎN SUA: DAN VOICULESCU ESTE ÎN ÎNCHISOARE PENTRU CĂ...

VIDEO: MIHAI GÂDEA, ÎN SUA: DAN VOICULESCU ESTE ÎN ÎNCHISOARE PENTRU CĂ A LUPTAT PENTRU LIBERTATEA CUVÂNTULUI

-

- Reclama -

Omul de afaceri, Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de închisoare, a postat joi seară pe blog un mesaj de felicitare pentru Antena 1 și Antena 3, care ar fi câștigat premii la un un concurs internațional la New York. Despre simulacrul premiilor de la New York, FLUX 24 a scris în premieră.

Jurnalistul Marian Petrutza, stabilit în SUA, a publicat în format video pe facebook una din declarațiile făcute de Mihai Gâdea în Statele Unite ale Americii.

În mesajul de mulțumire pentru premiile acordate în America, Mihai Gâdea, directorul Antena 3, a spus că Dan Voiculescu, patronul Antena 1/3, a intrat în închisoare deoarece „a luptat pentru libertatea de exprimare si pentru libertatea noastră”. Mai mult, în intervenții ulterioare, Mihai Gâdea a spus că Dan Voiculescu ar fi fost condamnat la închisoare după ce postul Antena 3 a dezvăluit cazul Mircea Băsescu.

POSTAREA LUI DAN VOICULESCU PE BLOG:

Am vazut cum jurnalistii Antena 1 si Antena 3 au fost nominalizati si premiati alaturi de elita din televiziunea mondiala.

Ma bucur sa constat ca, in ciuda atacurilor suburbane si ofenselor pe care lupta mea cu Traian Basescu le-a atras asupra voastra, voi ati continuat sa va faceti meseria cu acelasi profesionalism.

Stiu ca succesul vostru se datoreaza efortului, inteligentei si vocatiei fiecaruia dintre voi. Asemenea rezultate reconfirma respectul milioanelor de romani care va urmaresc in fiecare zi – un reper obiectiv al performantei voastre.

Asta e tare de tot, Antena 3 minte si manipulează fara încetare oriunde merg. Eu cred ca i-a vaccinat cu ceva virus Voiculescu pe acesti roboțeii si ei vorbesc acum teleghidați. Așadar aflam ca Dan Voiculescu nu a întrat la închisoare pentru frauda ci pentru ca „a luptat pentru libertatea de exprimare si pentru libertatea noastră”!

Posted by Marian Petrutza on 16 Aprilie 2015

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...