spot_img
18.5 C
București
sâmbătă, septembrie 30, 2023
AcasăDezvaluiriMonica Macovei NU şi-a plătit datoriile din campania prezidenţială, dar şi-a CUMPĂRAT...

Monica Macovei NU şi-a plătit datoriile din campania prezidenţială, dar şi-a CUMPĂRAT o casă în Bucureşti/ Un fost colaborator face DEZVĂLUIRI ŞOC

-

Sorin Avram, care a lucrat pentru Monica Macovei în campania electorală prezidenţială din 2014, o acuză pe aceasta că nu i-ar fi plătit contractul încheiat la aceea vreme şi mai mult şi a cumpărat o casă în Bucureşti.

- Reclama -

Avram face mai multe dezvăluiri pe facebook despre Monica Macovei şi banii subtilizaţi în campanie:

DEZVĂLUIRILE LUI SORIN AVRAM DESPRE MONICA MACOVEI:

avram

La sfarsitul campaniei prezidentiale de acum doi ani, Monica Macovei a raportat la AEP un numar de 0 (zero) materiale video produse pentru ea in campanie. Numai eu am facut vreo 70 de bucati, dar au mai facut si altii. Legea o obliga sa raporteze toate materialele publicitare, pana la ultimul flyer.
Tot atunci mai avea sa-mi dea a doua transa din banii prevazuti in contract. Mi-a spus ca nu mai sunt bani, sa mai astept. In realitate, numai in ultimele doua zile de campanie si putin dupa, i-au intrat in cont peste 17.000 de euro de la persoane fizice – celebrul crowdfunding. Suma exacta este de 78.028 lei.
Un an de zile mai apoi m-a tot dus cu vorba: ba ca mi-i da in rate, ba ca mi-i da la toamna. Am crezut-o, c-asa-i cand ai impresia ca lucrezi pentru oameni cinstiti. Dupa ce a trecut si mama toamnei, nu a mai recunoscut ca noi sa fi avut vreun contract. Aveam sa aflu ulterior ca acel contract fusese “exfiltrat” din documentele campaniei chiar in preajma alegerilor.
Si tot ulterior aveam sa aflu ca, in anul ala cand ma tot amana cu plata pe motiv ca nu are bani, Monica Macovei si-a cumparat o locuinta noua, pe strada Luca Stroici din Bucuresti.
O noua campanie electorala sta sa inceapa. Daca o s-o vedeti pe Monica Macovei agitand cu mana dreapta buzduganul anticoruptiei, uitati-va unde e mana ei stanga. S-ar putea sa fie prin buzunarele altora.
Asta este, spre deosebire de altii, despartirea mea de Monica Macovei nu a avut la baza principii si idei, ci o banala tzeapa.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img