spot_img
14.1 C
București
miercuri, mai 29, 2024
AcasămareLiviu Dragnea apăra plagiatele și pe Kovesi: Surpă valori/ Șeful PSD este...

Liviu Dragnea apăra plagiatele și pe Kovesi: Surpă valori/ Șeful PSD este implicat într-un dosar ținut la sertar la DNA privind cumpărarea unei diplome

-

Fenomenul ăsta al valului de doctorate falsificate a ajuns deja un subiect național și e foarte supărător pentru că surpă valori, a declarat vineri seară la Antena 3 președintele PSD, Liviu Dragnea.

Reacția lui Dragnea vine după ce FLUX 24 a dezvăluit că este implicat în cumpărarea unei diplome, dosar ținut la sertar de DNA de 7 ani.

- Advertisement -

CITIȚI ȘI:EXPLOZIV/ VIDEO: Liviu Dragnea și-a cumpărat diplomă falsă/ 15.000 de diplome false emise în Teleorman sub protecția baronului PSD/ Dosarul este ținut la sertar la DNA din 2009

„Nu am fost de acord, nu sunt de acord nici cu cererile adresate unor politicieni din diverse părți ale societății, inclusiv din partea președintelui, să demisioneze când apar niște acuzații și mergând pe logica asta nu sunt de acord nici că Codruța Kovesi trebuie să demisioneze, până când nu se decide într-un fel cu această Comisie, care riscă să devină o măciucă politică, până când nu se decide dacă e plagiat sau nu”, a spus Dragnea vineri la Antena 3.

- Advertisement -

El a mărturisit că l-a lăsat „perplex” ideea potrivit căreia votul din Senat asupra legii care reglementează plagiatele ar ajuta-o pe Kovesi.

„În România subiectul plagiatului e deja la modă. Eu sunt inginer, nu am titlul de doctor, am rămas doar inginer și sunt mândru de asta, dar simt că fenomenul ăsta al valului de doctorate falsificate a ajuns deja un subiect național și e foarte supărător pentru că că surpă valori și premiază impostura”, a adăugat Dragnea.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img