spot_img
32.5 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăhighlightVIDEO/ Mama presupusului copil al Principelui Nicolae vrea să candideze la Parlament

VIDEO/ Mama presupusului copil al Principelui Nicolae vrea să candideze la Parlament

-

Nicoleta Cîrjan, mama presupusului copil al Principelui Nicolae, vrea să candideze la Parlament pe listele USR, partidul lui Nicuşor Dan şi Clotilde Armand.

- Reclama -

Ea a făcut acest anunţ pe facebook.

M-am gândit mult, m-am sfătuit cu mai mulți oameni și m-am hotărât să o fac. Duminică voi participa la alegeri interne în USR Brașov pentru un loc eligibil pe lista de parlamentari propusă de USR la alegerile din 11 Decembrie. „Concurența” este foarte mare, căci colegii mei sunt foarte bine pregătiți, au studii economice, politice sau juridice, au „fețe” de oameni serioși și chiar se potrivesc pe profilul politicianului. Nu știu dacă eu, cu nonconformismul meu, cu modul de a spune lucrurilor pe față, cu rebeliunea specifică, cu modul în care mă îmbrac și mă comport, precum și cu controversele din jurul meu, mă potrivesc cu ceea ce se așteaptă de la un om politic, a scris Cârjan.

Știu, însă, că sunt onestă, bine educată, profesionistă, cu rezultate bune în toate domeniile în care activez, fără interese obscure, am spirit de analiză, sunt un bun orator, pot să văd ambele părți ale unei probleme și sunt gata să îmi sacrific liniștea pentru lupta cu balaurii. Dar cel mai important cred că este faptul ca sunt orientată către oameni, că vin din stradă, acolo unde mi s-a cizelat spiritul civic și unde am învățat să ascult și să înțeleg ce vor oamenii de la cei care îi conduc, şi-a mai rezumat ea atuurile.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...