Udrea, dezvăluiri după poza publicată de A 3 cu colonelul fost SRI Dragomir arestat în #Black Cube

0
4674

Referitor la poza data la A3, in care apar si eu la un restaurant la mare vara trecuta, alaturi de Alina Bica si altii, printre care fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir.Precizare. Eu am iesit la masa cu Alina Bica si Laura Vicol, avocata si prietena ei. Spre sfarsitul intalnirii a trecut pentru un sfert de ora si domnul Dragomir, si dansul client al doamnei avocat Vicol, afirmă Elena Udrea pe facebook.

Daca vrea breaking news, as putea sa ii spun ce am aflat la acea masa, de la domnul Dragomir, fostul adjunct al domnului Coldea, spune Udrea.

Vad ca domnul Gadea tine sa faca breaking news din aceasta poza, care este evident ca a fost facuta de profesionisti (aceiasi probabil care le faceau si pe cele de la Paris in 2014), ca sa ma poata implica in tot felul de teorii conspirationiste.Daca vrea breaking news, as putea sa ii spun ce am aflat la acea masa, de la domnul Dragomir, fostul adjunct al domnului Coldea. Dar nu cred ca in noul rol de slujitor al Sistemului, are curaj sa vorbeasca despre astfel de subiecte…, mai afirmă Udrea.

Mihai Gâdea a prezentat, joi seară, în emisiunea Sinteza Zilei, mai multe imagini cu Alina Bica, Elena Udrea şi Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, arestat în dosarul Black Cube la o masă într-un restaurant.

În fotografie apar peste 20 de persoane la o masă.