spot_img
18.1 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăUncategorizedVIDEO/Deputat USR, mort de beat în Parlament

VIDEO/Deputat USR, mort de beat în Parlament

-

Filip Havârneanu, 27 de ani, deputat USR de Iași, ar fi fost beat când ar fi rostit un discurs de la tribuna Parlamentului despre vizita pe care a efectutat-o în Ucraina, afirmă Libertatea.

- Reclama -

Libertatea a consultat mai mulți deputați USR pe parcursul ultimelor două zile. Iar patru dintre aceștia spun pentru Libertatea că în dimineața respectivă arăta și se comporta ca o persoană care era beată sau care își revenea din beție. Mai mult surse din partid au explicat că unii colegi i-au spus lui Filip Havârneanu să nu ia în primul rând cuvântul, iar apoi să nu rămână la ședința de plen care a început la ora 10.00. Conform site-ului Parlamentului, deputatul ieșean nu doar că a rămas, ci a votat și de 19 ori, date care pot fi consultate public.  

„L-am văzut după ce a făcut declarația politică și în timpul plenului. Se tot ridica, ieșea afară și a stat până aproape de votul final. Au fost colegi care încercau să îl oprească să vorbească cu oamenii, i s-a spus să plece acasă. Cei care au stat lângă el spun că mirosea puternic a alcool, eu am văzut doar că se comporta și vorbea ca un om beat. Nu se poate așa ceva, vorbim de oameni noi în politică, dar nu orice fel de oameni”, a explicat un deputat USR din zona Transilvaniei, pentru Libertatea. 

Deputatul susține că e nevoit să ia calmante puternice în urma unui accident suferit acum aproape două săptămâni și că recomandarea medicilor era de odihnă totală – 21 de zile la pat. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img