VIDEO: Un deputat PNL către un jurnalist: Am trei oameni care te urmăresc, știe să facă regie, să pună pe masă și-un Johnnie Walker să-l film… aranjeze!

0
649

Intr-o convorbire telefonica cu directorul ziarului Infobraila, deputatul PNL Vasile Varga a rabufnit si i-a spus ca i-a facut cateva poze in mai multe ipostaze, „iar cand o fi” le va scoate pe internet. „Acum am si eu trei pisici care te urmaresc peste tot, ca sa stii! Trei pisicuti care iti fac ei poze peste tot. Stie sa faca regie, sa puna pe masa si-un Johnnie Walker sa-l film… aranjeze!”, a spus deputatul PNL Vasile Varga.
Directorul ziarului Infobraila i-a raspuns deputatului PNL ca nu este nici o problema, ba chiar l-a ironizat spunandu-i: „ma simt aparat, nu este nici o problema”. „Nu?”, s-a aratat contrariat Varga. „Nu!”, i s-a raspuns!
Conducerea cotianului Infobraila a decis sa se adreseze organelor de cercetare penala cu o plangere impotriva celor care ii hartuiesc pe ziaristii cotidianului Infobraila, dosarul fiind in faza de cercetare.