spot_img
26.9 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăActualitateVIDEO/A venit Poliția la USR-USR PLUS: Fraude la alegerile de la Focșani....

VIDEO/A venit Poliția la USR-USR PLUS: Fraude la alegerile de la Focșani. Subprefectul USR-USR PLUS îl acuză pe Barna

-

Duminica a fost solicitat ajutorul poliției pentru a face ordine la sediul USR PLUS din Focșani, chiar în timpul în care aveau loc alegeri pentru conducerea filialei. S-a întâmplat acum câteva ore, IPJ Vrancea confirmând că au fost probleme. „Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii focșăneni au fost sesizați cu privire la unele neînțelegeri între mai multe persoane, în municipiul Focșani, în zona Sala Polivalentă. Echipajul sosit la fața locului a aplanat conflictul spontan între o femeie și un bărbat. Verificările continuă, pentru stabilirea situației de fapt, urmând ca, în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsurile care se impun”, a transmis biroul de presă conform Monitorul de Vrancea.
Spiritele sunt încinse, în condițiile în care sunt două tabere încleștate pentru conducerea USR PLUS Focșani. Sunt acuzații de fraudă electorală, secretarii de stat Corina Atanasiu și Liviu Mălureanu, care candidează pentru a conduce USR PLUS Focșani și respectiv USR PLUS Vrancea, fiind puși la zid. Ba chiar și numele copreședintelui Dan Barna a fost implicat în acuzații, într-un video filmat și distribuit de subprefectul Radu Țigănuș pe Facebook și mai apoi șters. „Avem poliția cu noi… Așa se organizează alegerile în USR Vrancea de oamenii lui Dan Barna”, spune, printre altele, subprefectul PLUS.

- Reclama -

Subprefectu Țigănuș spune că Liviu Mălureanu și Corina Atanasiu „dau explicații” în fața oamenilor legii pentru cum au fraudat votul, tocmai aceasta din urmă a solicitat ajutorul poliției, în condițiile în care atmosfera din sediul USR PLUS nu era una în care să se poată desfășura alegeri. De menționat că, deși în video vocal apare doar Țigănuș, acesta este susținut de președintele actual al USR Mihăiță Lepădatu și de doamna viceprimar Alexandra Tătaru.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...