spot_img
26.9 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăMehedințiLucrările de la Drumul Expres Craiova-Pitești au fost întrerupte: Scheletul unui copil...

Lucrările de la Drumul Expres Craiova-Pitești au fost întrerupte: Scheletul unui copil mumificat și mai multe monezi de argint pe șantier

-

Situația a fost dezvăluită pe Facebook. Lucrările de la Drumul Expres Craiova-Pitești au fost întrerupte, susțin unele voci. Cetățenii din satul Pielești vorbesc despre faptul că autoritățile ar fi descoperit un schelet al unui copil mumificat și mai multe monezi de argint pe șantier.Dan Păloiu, fost președinte PMP Dolj și fost candidat la Primăria Craiova din partea ALDE, a dezvăluit că, într-adevăr, pe șantier se află mai multe schelete umane, acoperite cu folii de plastic, scrie Evenimentul Zilei.

„Reporter pentru o zi”

- Reclama -

Iată postarea acestuia.„Sângele de jurnalist apă nu se face.Dis de dimineață am auzit o poveste de la o localnica din Pielești și care mi s-a părut destul de interesantă. Povestea suna așa: „Ați auzit că s-au oprit lucrările la drumul spre Pitești? Cică au găsit un corp de copil perfect mumificat și lângă care erau foarte multe monezi de argint?”Toată dimineața m-am gândit la cele auzite și nu am avut pace până nu m-am dus acolo. Nu văzusem pe nicăieri o știre despre acest lucru și am alergat spre locul indicat. Ajuns acolo am rămas surprins să vad mult mai multe gropi cu schelete umane acoperite cu folii de plastic. Vântul lăsase descoperite câteva dintre ele.

Suprafața cu gropi e foarte mare. Nu am reușit să aflu amănunte pentru ca acolo nu era nimeni. Sper ca presa sa facă ,, săpăturile,, necesare elucidării misterului”, a scris pe Facebook Dan Păloiu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...