Incendiile care au devastat zeci de localități din Siberia de Sud au fost provocate intenționat de un grup de persoane pregătit de opoziție, spune trimisul președintelui rus în Siberia, Nikolai Rogozkin, transmite independent.md.

Reprezentantul Kremlinului a declarat în timpul unei întâlniri cu autoritățile locale ca în regiune „acționează un grup special instruit al opoziției”, deoarece nu își imaginează cum în mai multe zone din regiune a putut izbucni incendiul, transmite censor.net.ua.

„În aceste locuri dificile, chiar şi un om bine pregătit ajunge greu. Să presupunem că actele de sabotaj au fost puse la cale în același timp de grupuri pregătite ale opoziției. Putem da vina pe locuitorii din zona sau pe factorul natural. Este însă necesar să identificăm cauzele incendiilor”, a spus Rogozkin.

Incendiul de vegetație care a izbucnit duminică în Republica rusă Hakasia s-a extins rapid cuprinzând sute de hectare. În dimineața zilei de 17 aprilie, era indicată ca fiind incendiată o suprafață de peste 114.000 hectare de pădure.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?