spot_img
26.6 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăAnalizeVasile Dîncu, atac la majoritatea PSD-ALDE: Se miră după aceea că oamenii...

Vasile Dîncu, atac la majoritatea PSD-ALDE: Se miră după aceea că oamenii ies în stradă

-

Fostul vicepremier Vasile Dîncu reproşează Parlamentului că a blocat legea administrării teritoriului şi urbanismului, esenţială pentru dezvoltarea oraşelor României. ”Având monopolul puterii, unii vor să lucreze discreţionar cu ea”, spune Vasile Dîncu, citat de corespondentul MEDIAFAX.

- Reclama -

Dîncu s-a referit fără să o numească la majoritatea PSD-ALDE.

”Anul trecut, ca vicepremier şi ministru al Administraţiei, am lucrat tot anul, m-am chinuit zeci, sute de ore să schimbăm o lege a administrării teritoriului şi a urbanismului, pentru că sunt atâtea aberaţii. Am reuşit luptându-mă cu grupuri de interese, cu toate asociaţiile de arhitecţi care vor să aibă monopolul, cu primarii, am făcut un proiect echilibrat, l-am dus în Parlament. Săptămâna asta l-au blocat în Parlament şi l-au respins pentru că au spus că sunt prea multe modificări făcute în comisii. Era un lucru esenţial pentru dezvoltarea oraşelor noastre, nu era un lucru făcut politic, nu avea nicio legătură. E doar un blocaj pentru că unii, având monopolul puterii, vor să lucreze discreţionar cu ea. Şi atunci se miră după aceea că oamenii ies în stradă, ies la proteste, poate câteodată, iraţionale”, a spus Dîncu.

Potrivit acestuia, politica s-a îndepărtat foarte mult de oameni şi trebuie să îşi regăsească adevărata menire.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...