spot_img
36.1 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăExclusivVasile Blaga, negocieri cu un interlop din clanul Sportivilor pentru o Primărie...

Vasile Blaga, negocieri cu un interlop din clanul Sportivilor pentru o Primărie din Capitală

-

Unul din reprezentanții Clanului Sportivilor, unii din cei mai temuți interlopi din Capitală, a fost văzut zilele trecute la centrul central al PNL din Aleea Modrogan unde ar fi negociat cu co-președintele PNL, Vasile Blaga, desemnarea drept candidat la liberalilor la Primăria sectorului 6, au declarat în exclusivitate pentru FLUX 24 surse din PNL.

- Reclama -

Stefan-Florescu-Mercedes-SClanul Sportivilor controlează piețele din sectorul 4 aflate sub influența lui Florescu, finul fostului primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedonne.

Prin Florescu interlopii vor să controleze sectorul 6.

Stefan Florescu este fostul director al Administratiei Pietelor din Sectorul 4 si candidat independent la fotoliul de edil al Sectorului 6, unde ar vrea să aibă și sprijinul PNL.

Clanul Sportivilor a prosperat dupa decimarea Clanului Camataru. I-a prelut afacerile si s-a ridicat la rangul de grupare criminala cu influenta la nivelul intregii Capitale, chiar si in judetele Ilfov, Teleorman si Giurgiu.

Deocamdată candidatul neoficial la sectorul 6 al PNL este deputatul Răzvan Mironescu.

 

 

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...