EXCLUSIV VIDEO: Omul Alinei Gorghiu huiduit și pus pe fugă de câteva sute de oameni/ Deputatul de Dubai, acuzat de fascism

0
13547

Deputatul PNL, Ovidiu Raețchi, candidat PNL la Primăria sectorului 5 a fost pus pe fugă sâmbătă de sute de cetățeni din sector. Omul Alinei Gorghiu i-a indignat pe cetățeni când a afirmat că merge în excursie în Ferentari.

Rușine, rușine să vă fie, fasciștii, rasiștii, i-au strigat oamenii lui Raețchi.

orRaețchi nu s-a ales numai cu fuga. El i-a jignit pe cetățenii sectorului, iar mai mulți dintre ei au anunțat că luni vor depune plângeri la CNCD.

Raețchi a fost consilier al unui parlamentar PRM, Corneliu Ciontu, mai apoi a trecut la Partidul Conservator, unde a editat ziarele familiei Voiculescu din trustul Ghimpele, apoi a trecut la formațiunea lui Daniel Constantin și într-un final a ajuns la PNL.

El a fost ales parlamentar de Diasporă pe listele USL propus de PC pe colegiul Orientul Mijlociu, adică de Dubai, cum acesta este poreclit în Parlament.

Raețchi este omul Alinei Gorghiu, fost lider PNL sector 5. El este și un apropiat al primarului suspendat Marian Vanghelie. De altfel, la sectorul 5,  Consiliul Local este controlat de gruparea Vanghelie în alianță cu PNL.