spot_img
14.7 C
București
miercuri, mai 25, 2022
AcasăAnalizeVasile Blaga anunţă că Tăriceanu ar putea veni într-o unificare a dreptei

Vasile Blaga anunţă că Tăriceanu ar putea veni într-o unificare a dreptei

-

Fostul co-preşedinte al PNL Vasile Blaga s-a pronunţat vineri, după participarea la reuniunea de lansare a Asociaţiei „Mircea Ionescu-Quintus”, pentru o reunificare a dreptei, declarându-se „total de acord” cu această idee.

El a precizat că trebuie „mulţi lămuriţi” pentru acest deziderat şi a calificat drept „foarte corectă” poziţia fostului preşedinte PNL, Valeriu Stoica, care a afirmat că iniţiativa de înfiinţare a „Asociaţiei Mircea Ionescu-Quintus” trimite la ideea de unitate a liberalilor.

Referindu-se la preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, care a afirmat că PNL a devenit susţinătorul instituţiilor şi metodelor statului represiv, Blaga a spus: „Cred că vine şi el la matcă”.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, fost lider al Partidului Naţional Liberal, a declarat, vineri, cu ocazia lansării Asociaţiei „Mircea Ionescu-Quintus”, că PNL a devenit susţinătorul instituţiilor şi metodelor statului represiv, el menţionând că reunificarea dreptei este condiţionată de valorile şi principiile împărtăşite.

Fostul preşedinte al PNL Valeriu Stoica a afirmat, la eveniment, că iniţiativa de înfiinţare a „Asociaţiei Mircea Ionescu-Quintus” trimite la ideea de unitate a liberalilor.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...