spot_img
24.6 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăAnalizeVanghelie: S-ar putea să candidez la sectorul 5 sau la Primăria Capitalei....

Vanghelie: S-ar putea să candidez la sectorul 5 sau la Primăria Capitalei. În sondaje am 40% la 5 și aș câștiga

-

”S-ar putea să candidez, am mai multe propuneri. Suntem în discuții. Partidul meu este înființat nou și eu îl conduc. Suntem în discuții cu mai multe partide, din astea mai micuțe pentru că nu ne interesează să discutăm cu PSD și PNL.Cred că în România trebuie cu totul și cu totul altceva în acest moment. Da, au fost propuneri. Pentru a candida la Primăria Capitalei. În sondaje am 40% la Sectorul 5 și aș câștiga.”, a declarat fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, la Antena 3.

- Reclama -

”Au fost propuneri. Nu știu încă ce o să fac. Eu am fost consacrat la primăria Sectorului 5, nu mă duc să candidez în altă parte.În funcție de ce decid mai mulți președinți de partid. Încercăm să ne coalizăm cu alte partide, pentru a putea avea o forță. În Sectorul 5 pot candida pe persoană fizică, cum am spus eu la un moment dat. Chiar o să mă gândesc”, a mai spus Marian Vanghelie.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...