spot_img
21.1 C
București
joi, mai 26, 2022
AcasăExternePremierul bulgar fotografiat cu pistol și teancuri de 500 de euro. Boiko...

Premierul bulgar fotografiat cu pistol și teancuri de 500 de euro. Boiko Borisov susține că președintele Radev îl urmărește cu drona în dormitor

-

Preşedintele bulgar Rumen Radev a negat joi acuzaţii că ar fi folosit o dronă pentru a face fotografii premierului Boiko Borisov în dormitorul acestuia, dintre care unele au circulat online, relatează dpa și Agerpres.

Borisov l-a acuzat pe Radev că l-a ”spionat cu o dronă” după ce ar fi apărut imagini cu el dormind în pat, imagini postate anonim. Alte imagini arătau un pistol pe o noptieră şi mai multe teancuri de bancnote de 500 de euro (560 de dolari) şi lingouri de aur într-un sertar deschis de la noptieră.

Radev locuieşte într-o reşedinţă din apropierea vilei de stat a lui Borisov din Boyana, lângă Sofia. ”Am operat avioane şi drone, dar nu am nimic de-a face cu ceea ce vorbeşte Borisov”, a afirmat fostul pilot de aviaţie.

Miercuri seara, Borisov şi-a acuzat adversarii politici că împiedică eforturile sale de a introduce euro în Bulgaria, expunându-l la ridicol. El a făcut declaraţiile în timpul unei conferinţe de presă televizate la sediul partidului său guvernământ GERB. 

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...