spot_img
11.1 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăAnalizeColonelul Dragomir, ambasadorul olandez traficant de influență, CIA și Execuția CONTROVERSA ZILEI...

Colonelul Dragomir, ambasadorul olandez traficant de influență, CIA și Execuția CONTROVERSA ZILEI de Andrei Bădin

-

de Andrei Bădin

Colonelul SRI în rezervă Daniel Dragomir a fost condamnat definitiv la 3 ani și 10 luni de închisoare într-un dosar în care primise 1(un) an cu suspendare în primă instanță. Și aici apare prima mare controversă în acest caz. 

- Advertisement -

A doua mare controversă: denunțătorul este un om de afaceri care era dus de mână de fostul ambasador olandez la înalți oficiali români pentru afaceri la limita legii. Mărturiile apar chiar în dosarul în care colonelul Daniel Dragomir a fost condamnat.

2 (două) mărturii: Una a fostului șef al Fiscului, Gelu Diaconu. A doua a fostului ministru al agriculturii Daniel Constantin. Și mai sunt și altele…

- Advertisement -

Colonelul Dragomir nu e fiștecine. Nu a fost un sereist care plimba hârtiile sau sticlele de whisky prin birourile șefilor.

A fost decorat de CIA și de alte servicii secrete occidentale, este specialist în lumea arabă, a fost, de fapt, creierul operațiunii salvării jurnaliștilor români răpiți în Irak. A fost din partea SRI ofițer de legătură pentru țările NATO. Și mai are multe alte istorii în lumea discretă a serviciilor.

Prostiile cu rușii și RoExit sunt pentru naivii care nu dau ”goagăl”.

Colonelul Dragomir a plecat din țară înainte de sentință, cel puțin așa spun surse bine informate citate de presa cu epoleți. Adică perfect legal.

Dintr-o răzbunare de iz intern se poate crea o mare problemă de siguranță națională.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img