spot_img
27.5 C
București
sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăAnalizeUTI, proiecte pentru smart city

UTI, proiecte pentru smart city

-

UTI este una dintre companiile românești care dezvoltă proiecte menite să transforme comunitățile locale în orașe inteligente prin implementarea de soluții inovatoare, care contribuie la creșterea calității vieții oamenilor.Anul acesta, UTI a participat la licitații publice șia câștigat proiecte care răspund nevoii cetățenilor de siguranță în spațiulpublic, de mobilitate și de fluidizare a traficului în Ploiești, Pitești, Balș șiFiliași.Astfel, compania noastră va realiza lucrări de modernizare a sistemului desemaforizare din 13 intersecții și 5 treceri pietonale în Municipiul Ploiești.Valoarea proiectului este de 5.299.995 lei, iar lucrările au ca termen definalizare luna octombrie a anului 2019, se arată într-un comunicat remis FLUX 24.

DIN COMUNICATUL UTI:

În ultimii ani, situațiile de risc la nivelul comunităților  urbane s-au intensificat, statisticile arătând că oamenii se simt adesea înpericol când se află în spațiul public. UTI a implementat pentru Poliția Localădin Municipiul Pitești un sistem de monitorizare video urbană format din 130 decamere video de ultimă generație și infrastructura tehnică necesară integrăriilor în Centrul de Comandă. Proiectul a fost câștigat prin licitație publică șiare o valoare de 414.307 lei. Acesta a fost deja pus în funcțiune în noiembrie2018.

Tot pentru Pitești UTI va realiza serviciile de  proiectare pentru un sistem demanagement integrat al traficului, un sistem de monitorizare video (inclusivpentru transportul public de călători), un sistem de management al parcărilor șide informare la intrarea în municipiul Pitești, în valoare totală de 358.539lei.

De asemenea, în urmaparticipării la licitații, au fost adjudecate în favoarea UTI două proiectecare vizează realizarea de sisteme de semaforizare pentru treceri de pietoni peDN 65, pe raza localității Balș și pe DN 6, pe raza localității Filiași. Cele două lucrări însumează aproximativ 2,3 milioane de lei și au ca termen depredare finele anului 2019.

***

UTI esteo companie cu capital privat românesc care a fost înființată în anul 1990 șicare implementează soluții tehnologice performante în România și în EuropaCentrală și de Sud-Est. Compania dezvoltă soluții pentrutransport intelligent, realizând până în prezent proiecte de management altraficului, de prioritizare a transportului public, de taxare automată și demanagement al parcărilor în 27 de orașe din România, Polonia și Bulgaria

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img