spot_img
0.7 C
București
joi, decembrie 1, 2022
AcasăPoliticaUn senator PSD îi cere lui Iohannis să ia atitudine față de...

Un senator PSD îi cere lui Iohannis să ia atitudine față de declarațiile agresive ale Rusiei

-

Senatorul PSD Daniel Savu consideră că „agresivitatea” Federației Ruse la adresa României a fost „evidentă” în ultima perioadă și că, după cele guvernamentale, ar fi binevenite reacții „de apărare a poziției României” și de la vârful altor instituții ale statului, cum ar fi Președinția.

- Reclama -

„Agresivitatea Federației Ruse, manifestată prin declarațiile diverșilor diplomați, a fost una evidentă în ultima perioadă. Am apreciat reacțiile prompte ale premierului Ponta și ale MAE față de aceste amenințări. De asemenea, am apreciat pozițiile foarte clare ale NATO la declarațiile diplomaților ruși. (…) Nu ar fi rău însă ca astfel de reacții, diplomatice, de apărare a poziției României, să fie exprimate și de la vârful altor instituții ale statului, cum ar fi președinția”, susține senatorul într-un comunicat de presă remis vineri AGERPRES.

Potrivit lui Savu, o reacție a președintelui Klaus Iohannis ar fi „benefică” pentru România.

„Constat că domnul președinte a fost ceva mai discret pe acest subiect și sunt convins că o poziție a sa ar fi benefică pentru țara noastră. În astfel de momente, avem nevoie de cât mai multă fermitate”, conchide Savu.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img