spot_img
18.2 C
București
duminică, octombrie 2, 2022
AcasăDezvaluiriÎncă un milion de euro pentru Costel Tablă

Încă un milion de euro pentru Costel Tablă

-

2020, anul in care a fost ministru la Mediu, a fost exceptional, fara a exista insa si niste justificari reale: a bagat circa 700.000 de euro in constructiile de la Sculeni (fara credite declarate, fara finantari europene) si in plus a cumparat alte doua terenuri la Barnova, in valoare de 250.000 de euro, descoperite acum de REPORTER DE IASI.

- Reclama -

Anul trecut, pe când era ministru al Mediului, Costel Alexe, actual președinte al Consiliului Județean Iași, a intrat, cu 50%, în acționariatul firmei Gervic Impex din București. Însă, marea lovitură a fost ascunsă de ochii publicului: SRL-ul deține la Bârnova 7.700 mp de livadă, intravilan, și 5.000 mp de pădure, proprietăți cu o valoare de piață de peste 250.000 de euro.

Miza preluării a jumătate din părțile sociale ale Gervic Impex București o reprezintă două bucăți de teren. Astfel, din 2004, societatea din Capitală deține 7.700 mp de livadă și 5.000 mp de pădure, ambele în Bârnova.

Cele două suprafețe sunt poziționate excelent, la intrarea în comună, lângă șoseaua Iași-Bârnova. În plus, acestea sunt amplasate în apropierea unui cartier de vile de lux, case pe care le construiește familia lui Ionel Panainte, finul lui Costel Alexe.

În același perimetru, firma Anima Green, a finului, ridică, cu fonduri europene, o pensiune pe terenul Ralucăi Alexe, fosta soție a liderului liberal.

INTEGRAL ÎN REPORTER DE IAȘI

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...