Un martor aruncă în aer dosarul lui Vanghelie: JUR

0
97

Un martor din dosarul lui Marian Vanghelie a făcut o declarație incendiară la ultima ședință de judecată a dosarului în care fostul edil este acuzat că a primit mită de 30 de milioane de euro. Nicolae Pupăză a declarat astfel că, pe vremea când era manager la una dintre societățile omului de afaceri Marin Dumitru, a auzit adeseori amenințări la adresa lui Marian Vanghelie, scrie Evenimentul Zilei.

”Într-adevăr acolo, pot să jur încă o dată, s-a vehiculat faptul că dacă domnul Marian Vanghelie nu i-ar fi rezolvat o problemă domnului Marian Dumitru ar fi avut de suferit. Asta pot să spun. Se vehicula faptul că avea o nevoie de la Primăria sectorului 5 și că dacă nu ar fi ajuns la o ședință cu primarul, acesta ar fi avut probleme.

Este adevărat că am fost la Primăria sectorului 5 și că i-am cerut această întâlnire șefului meu de partid, i-am cerut să se întâlnească cu soția lui Dumitru Marian, iar acesta a refuzat”, a declarat Nicolae Pupăză. Totodată, acesta a mai declarat că vizita a făcut-o atunci când Dumitru Marin a fost arestat. Pe lângă acestea, Nicolae Pupăză i-a spus judecătorului că pe parcursul audierilor de la DNA a existat un domn care tot ieșea și intra în birou, spunându-i să aibă grijă ce declară, căci există mai mulți martori care spun altceva și că va face pușcărie.


”Întrebările de la DNA vizau relațiile dintre mine, Vanghelie și Dumitru, precum și aportul edilului în evoluția carierei mele. La acel moment nu mi-am dat seama, însă astăzi apreciez că Marian Vanghelie are dreptate și că cei de la DNA voiau să mă convingă că în spatele hotelului lui Marian Dumitru e Marian Vanghelie”. a mai spus acesta.