spot_img
14.6 C
București
sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăDezvaluiriUn apropiat al DNA, ACUZĂ: Procurorul "interlop" Mircea Negulescu PROTEJAT de Kovesi...

Un apropiat al DNA, ACUZĂ: Procurorul „interlop” Mircea Negulescu PROTEJAT de Kovesi și doi șefi din SRI

-

Cine îl sprijină pe procurorul interlop Mircea Negulescu de la DNA Prahova cunoscut ca Portocală, scrie pe facebook jurnalista Sorina Matei, considerată o apropiată a DNA și a unei părți din SRI.

- Reclama -

CITIȚI ȘI: EXCLUSIV/ DOCUMENT EXPLOZIV: Șeful SRI a fost informat în mai 2015 despre afacerile dubioase ale procurorului DNA Mircea Negulescu alias Portocală/ Cel care a făcut sesizarea la SRI a fost arestat apoi chiar de Negulescu/ TEXTUL INTEGRAL AL SESIZĂRII: Detalii picante/ UPDATE: SRI: Directorul Hellvig nu a primit niciodata acest raport

Sorina Matei afirmă că acesta este protejat de Laura Codruţa Kovesi, procuror şef DNA, Adrian Ciocârlan, adjunct al directorului SRI, Sabin Iancu, şef SRI Prahova.

Dacă actul acuzării se poate face cu procurori interlopi, care până acum ar fi trebuit cercetaţi penal la sânge, doar pentru că aşa vor neapărat şi impun nişte figuri din România, înseamnă că în Justiţie magistraţii oneşti sunt degeaba. Aceste figuri practic spun magistraturii că “se poate şi aşa, se poate şi cu interlopi, atât timp cât sunt interlopii noştri”.Negulescu este exemplul lor. Ei bine, în asemenea condiţii, nu putem avea şi nici clama vreodată o Justiţie independentă, imparţială, integră făcută de oameni profesionişti, cu ştiinţă de carte, de magistraţi oneşti care apără şi respectă legea în litera şi spiritul ei, atât timp cât personaje infracţionale ca Negulescu fac parte din magistratură, se numesc procurori şi sunt susţinute, în ciuda oricăror evidenţe, de şefa DNA şi şefii SRI, mai afirmă Matei.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img