spot_img
11.1 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăBasarabiaULTIMATUMUL DE LA CHIȘINĂU A EXPIRAT

ULTIMATUMUL DE LA CHIȘINĂU A EXPIRAT

-

Opoziția de la Chișinău a anunțat că va decide vineri asupra a ceea ce va face în continuare după ce joi la ora 17:00 a expirat „ultimatumul” pe care l-a dat autorităților pentru dizolvarea parlamentului și organizarea alegerilor anticipate, transmite AFP.

„Suntem oameni responsabili, manifestațiile noastre sunt pașnice. Dar este adevărat că oamenii sunt la capătul răbdării. Ne vom coordona pentru a lua măsuri vineri”, a declarat pentru AFP Andrei Năstase, liderul platformei Demnitate și Adevăr (DA), considerată o mișcare proeuropeană.

- Advertisement -

„Vom propune organizatorilor manifestațiilor măsuri mai radicale față de cele luate până în prezent. (…) Vom lua împreună o decizie. (…) În ciuda oboselii, protestatarii nu au altă opțiune decât să continue să manifesteze”, a adăugat el.

Potrivit site-ului Unimedia, liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon (prorus), a declarat că a fost invitat, împreună cu ceilalți lideri ai protestatarilor, la o nouă discuție cu președintele parlamentului, Andrian Candu, întâlnire ce va avea loc vineri la ora 09:00.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img