spot_img
23.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăBasarabiaULTIMATUMUL DE LA CHIȘINĂU A EXPIRAT

ULTIMATUMUL DE LA CHIȘINĂU A EXPIRAT

-

Opoziția de la Chișinău a anunțat că va decide vineri asupra a ceea ce va face în continuare după ce joi la ora 17:00 a expirat „ultimatumul” pe care l-a dat autorităților pentru dizolvarea parlamentului și organizarea alegerilor anticipate, transmite AFP.

- Reclama -

„Suntem oameni responsabili, manifestațiile noastre sunt pașnice. Dar este adevărat că oamenii sunt la capătul răbdării. Ne vom coordona pentru a lua măsuri vineri”, a declarat pentru AFP Andrei Năstase, liderul platformei Demnitate și Adevăr (DA), considerată o mișcare proeuropeană.

„Vom propune organizatorilor manifestațiilor măsuri mai radicale față de cele luate până în prezent. (…) Vom lua împreună o decizie. (…) În ciuda oboselii, protestatarii nu au altă opțiune decât să continue să manifesteze”, a adăugat el.

Potrivit site-ului Unimedia, liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon (prorus), a declarat că a fost invitat, împreună cu ceilalți lideri ai protestatarilor, la o nouă discuție cu președintele parlamentului, Andrian Candu, întâlnire ce va avea loc vineri la ora 09:00.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...