spot_img
24.1 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăPoliticaPSD anunță că va boicota alegerile dacă se revine la 2 tururi...

PSD anunță că va boicota alegerile dacă se revine la 2 tururi de scrutin

-

Conducerea PSD a decis, joi, la Sinaia, că partidul nu va participa la alegerile locale dacă legea electorală va fi modificată în sensul revenirii la două tururi de scrutin, a anunţat Liviu Dragnea, care a precizat că aceasta va fi poziţia pe care o va prezenta la discuţiile convocate de premier, transmite Mediafax.

- Reclama -

„Am discutat şi despre acţiunea profund nedemocratică iniţiată de PNL şi de presiunile pe care PNL le exercită asupra Guvernului apolitic pentru a modifica legea alegerilor locale. Decizia noastră e foarte clară. În cazul în care, prin mijloace abuzive şi nedemocratice, s-ar putea schimba această lege, PSD nu va participa la alegerile locale”, a afirmat joi seară Liviu Dragnea, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul Comitetului Executiv al partidului.

Dragnea a spus că Guvernul nu trebuie să se transforme în „instrumentul” PNL şi să amendeze legislaţia, după ce a fost stabilit calendarul alegerilor prin hotărâri de guvern (proiectele de HG privind data şi calendarul alegerilor locale au fost elaborate de Autoritatea Electorală Permanentă, dar nu au fost încă discutate în şedinţa de guvern-n.r).

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...