spot_img
25.5 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăActualitateUDMR joacă murdar la Târgu Mureș cu un politișt local

UDMR joacă murdar la Târgu Mureș cu un politișt local

-

Municipiul Tîrgu Mureș atinge din nou un record nedorit – 13 candidați la funcția de primar. Cu toate că s-au plâns mereu de discriminare și de naționalismul românilor, liderii UDMR își freacă acum bucuroși palmele simțind că după 20 de ani, au acum o oportunitate nemaiîntâlnită de a recuceri Primăria și de a transforma municipiul Tîrgu Mureș în ”poarta de intrare în Ținutul Secuiesc” așa cum s-a exprimat candidatul sprijinit de UDMR la Primăria Tîrgu Mureș.

- Reclama -

Așadar, la Biroul Electoral Municipal sunt înregistrate candidaturile a 12 cetățeni de etnie română și candidatura unui cetățen de etnie maghiară – Soos Zoltan. Teoretic, situația este de vis pentru UDMR care și-a construit întreaga campanie doar pe fidelizarea și radicalizarea electoratului maghiar. Ba mai mult, s-au găsit date conform cărora Portik Vilmos – șeful de campanie al candidatului Soos Zoltan – sprijinit de UDMR pentru funcția de Primar la Tîrgu Mureș, alături de Mark Christian Hermann, aliatul politic al respectivului candidat, au pus la cale un plan murdar în care au strâns semnături de susținere de la susținătorii lui Soos pentru a ajuta …. un candidat român (!) să își depună candidatura. Singura calitatea care l-a făcut ”iubit” pe obscurul candidat român este NUMELE! El se numește Florin Florea, un nume ce poate crea confuzie pentru că se aseamănă foarte mult cu numele actualului primar Dorin Florea, cel care candidează la funcția de Președinte al Consiliului Județean.

Calculele ”strategilor” UDMR au fost în sensul în care pe buletinul de vot să apară și numele lui Florin Florea – un obscur fost polițist local, alături de numele lui Dorin Florea actualul primar ce candidează la Consiliul Județean, sau alături de numele candidaților la Primărie, pentru că Florin Florea și-a depus în mod ilegal (!) candidatura și la Primărie și la Consiliul Județean.

Astfel, intenția era ca mai din grabă, mai din ne-băgare de seamă, să se ”rupă” câteva voturi din voturile electoratului românesc. Vineri, 21 august 2020, Curtea de Apel Tîrgu Mureș a hotărât că Florin Florea poate candida doar pentru o singură funcție și a decis că se păstrează candidatura la Primăria Tîrgu Mureș (fiind prima depusă) respingându-se candidatura la Consiliul Județean. Și uite așa, un obscur fost polițist local a devenit ”marionetă” pentru ”strategii” UDMR care personal s-au strofocat să îi strângă semnăturile de susținere necesare candidaturii, doar pentru a tulbura apele și învrăjbirea electoratului. Trist este că din nou se dovedește că UDMR nu poate juca cinstit și recurge la artificii machiavelice pe principiul ”scopul scuză mijloacele”. Divide et impera ! la Tîrgu Mureș.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...