spot_img
15.2 C
București
luni, septembrie 26, 2022
AcasăALEGERI 2020Ciolacu, ales președinte PSD: Vreau să avem o cu totul altă abordare

Ciolacu, ales președinte PSD: Vreau să avem o cu totul altă abordare

-

Marcel Ciolacu, ales, sâmbătă, preşedinte al PSD, a declarat că doreşte o cu totul altă abordare atât în interiorul partidului, cât şi în exteriorul acestuia.

- Reclama -

„Mă simt împlinit, în visul meu şi al domnului Stănescu, că astăzi am reuşit să facem cea mai performantă echipă în acest moment în PSD. (…) Vreau să avem o cu totul altă abordare în interiorul partidului, mai mult în exteriorul partidului, faţă de români, să fim mai responsabili, să credem în noi, să ne sprijinim unii pe alţii şi să nu mai semănăm neîncredere între noi, colegii”, a afirmat Ciolacu la Parlament.

Marcel Ciolacu a fost ales preşedinte al Partidului Social Democrat în urma votului exprimat de cei 1.460 de delegaţi din cele 39 de centre regionale organizate în cadrul congresului extraordinar al partidului.

În urma votului secret, cu buletine, Marcel Ciolacu a fost desemnat preşedinte al PSD cu 1.310 voturi pentru moţiunea susţinută de acesta, iar Eugen Teodorovici a primit 91 de voturi.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...