spot_img
26.9 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăALEGERI 2020Baronetele Țuțuianu, huiduit în Dâmbovița/ Robert Turcescu, candidat la CJ DB, susține...

Baronetele Țuțuianu, huiduit în Dâmbovița/ Robert Turcescu, candidat la CJ DB, susține că în afară de el Dreapta e praf

-

E neliniște mare in Dâmbovița de cînd am intrat în cursa electorala pentru președinția Consiliului Judetean. Atit de mare incit USR a decis sa-si retraga din competitie candidatul la CJ! Mai multe surse din interiorul acestui partid imi spun ca de la centru li s-a recomandat sa sustina candidatura lui Turcescu la Consiliul Judetean pentru ca am cele mai mari sanse in competitia electorala contra candidatului PSD, susține pe facebook Robert Turcescu, candidatul PMP la șefia CJ Dâmbovița.

- Reclama -

Daca e asa, bravo lor pentru realism si pragmatism politic!De speriat rau s-a speriat insa baronetele Țuțuianu de la Pro Romania, care nu-si revine neam si nu intelege de ce il huiduie lumea cind merge prin județ in campanie. Ii spun eu cu voce tare, ca sa priceapa: pentru ca n-ai facut nimic pentru Dâmbovița, Țuțuiene, d’aia!, mai spune Turcescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...