Tronsonul din Calea Craiovei, aflat în lucru, va fi finalizat cel târziu în luna septembrie

0
248

Reabilitarea și modernizarea Bulevardului Tudor Vladimirescu se apropie de final. Cu toate acestea se lucrează intens pe Calea Craiovei, iar traficul în zonă se desfășoare cu dificultate. Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, dă asigurări că, în scurt timp, se va circula în condiții normale.

Se lucrează intens pe Calea Craiovei

„Tronsonul dinspre Calea Craiovei va fi finalizat cel târziu în luna septembrie. Până atunci, vom termina, cu siguranță, un sens să putem debloca traficul (sensul de intrare în oraș). Se înregistrează dificultăți de circulație, însă șoferii trebuie să înțeleagă. Odată ce va fi finalizat acest tronson, se va circula în condiții normale, pe un drum modern. Totodată, se lucrează la trotuare și la căile de acces. Se lucrează și la podul care a fost puternic afectat de inundațiile de acum câțiva ani. În septembrie, maxim octombrie, va fi finalizată și această investiție. Aceste tronsoane sunt ultimele din Bulevardul Tudor Vladimirescu, astfel putem spune că suntem pe punctul de a finaliza una dintre cele mai importante investiții din oraș. Suma necesară pentru reabilitarea bulevardului se ridică la 18 milioane de lei, fiind atrasă în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală I. Aceste programe (PNDL I și PNDL II) au fost un real sprijin pentru orașe ca Severinul, care, din punct de vedere economic, nu stau foarte bine, iar sprijinul de la Guvern este esențial.”, a declarat Marius Screciu.

Primăria Drobeta Turnu-Severin a atras mai multe proiect în cadrul celor două programe PNDL I și PNDL II, pentru modernizarea infrastructurii rutiere din oraș. De asemenea, printre proiectele majore de modernizare, demarate de administrația locală, se află și cele din cartierele mărginașe, acolo unde nu se mai intervenise deloc.