spot_img
-0.7 C
București
marți, decembrie 5, 2023
AcasăJustitieToți cei 9 reținuți în dosarul fermei de porci a lui Dragnea...

Toți cei 9 reținuți în dosarul fermei de porci a lui Dragnea jr, eliberați

-

Cele nouă persoane reținute în dosarul de evaziune fiscală în care apare și ferma de porci de la Salcia vor fi eliberate din arestul Poliției Capitalei, după ce procurorii Parchetului General au decis să nu ceară în instanță mandate de arestare.

- Reclama -

Față de opt dintre cei acuzați procurorii au luat măsura controlului judiciar, printre aceștia aflându-se și Ilie Dragne, administratorul fermei de porci din Salcia, județul Teleorman, unde acționar majoritar a fost Valentin Ștefan Dragnea, fiul președintelui PSD, Liviu Dragnea.

De altfel, Ilie Dragne a ieșit vineri după-amiaza din arestul Poliției Capitalei, la expirarea ordonanței de reținere de 24 de ore.

Joi, procurorii și polițiștii au efectuat percheziții la sediile și punctele de lucru ale unor societăți comerciale, dar și la locuințele mai multor persoane într-un dosar în care se investighează infracțiuni de evaziune fiscală care ar fi dus la prejudicierea bugetului de stat cu peste 39 de milioane de lei. Printre locațiile unde au avut loc percheziții a fost și ferma din Salcia.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, au fost efectuate percheziții în 80 de locații — sedii sociale și puncte de lucru ale unor societăți comerciale, precum și locuințe ale persoanelor care coordonează activitatea acestora.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img