spot_img
-0.7 C
București
marți, decembrie 5, 2023
AcasăDezvaluiriCum a gafat procurorul în dosarul fermei de porci a lui Dragnea...

Cum a gafat procurorul în dosarul fermei de porci a lui Dragnea jr

-

Dezvăluiri incredibile făcute de Lumea Justiției, referitor la regia pusă la cale de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în cazul reținerii administratorului fermei de porci Salcia, pentru punerea în practică a planului privind „decaparea lui Dragnea”, scrie Evenimentul Zilei.

- Reclama -

Luju.ro dezvăluie că procurorul de caz, Marian Drăgulescu, care a venit la PICCJ prin delegare, a dispus reținerea pentru 24 de ore a administratorului fermei de porci, Ilie Dragne, deși știa că nu se impune arestarea sa. La doar două ore de la emiterea ordonanței de reținere, procurorul Drăgulescu a emis o nouă ordonanță, prin care dispunea luarea măsurii controlului judiciar față de Dragne.

Mai exact, scrie Luju.ro, „saltat și adus la București, administratorul fermei de porci Ilie Dragne a fost aruncat direct în arest, fără ca măcar să fie audiat, în baza ordonanței de reținere emise de procurorul Marian Dragulescu în data de 10 august 2017 la ora 14.05”.

La ora 16.00, procurorul Drăgulescu emite ordonanța de luare a măsurii preventive a controlului judiciar.

În ordonanța privind măsura controlului judiciar pentru 60 de zile data de procurorul Dragulescu se specifică faptul că „nu se impune luarea unei masuri neprivative de libertate care sa asigure in continuare buna desfasurare a urmaririi penale prin instituirea unor obligatii din cele prevazute de art. 215 din C.pr.pen., referitoare la prezenta sa in fata organelor judiciare, comunicarea cu ceilalti suspecti, inculpati, martori din cauza, etc.”

În acest sens, modul în care procurorul Drăgulescu a acționat în acest dosar impune atente verificari si chiar sanctiuni, in contextul in care se vorbeste despre privarea de libertate fara temei a unei persoane pentru 24 de ore, mai precizează Luju.ro

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img