spot_img
20.1 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăDezvaluiriToader și limuzina de la SRI

Toader și limuzina de la SRI

-

Autoturismul cu care s-a deplasat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a fost transmis fără plată de SRI către Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, în baza unui proces-verbal semnat de reprezentanţii celor două instituţii în 2016, informează Serviciul.

„Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi a solicitat autoturismul disponibilizat, iar transmiterea bunului s-a realizat pe baza Procesului-verbal de predare-primire prevăzut de pct.6 al Anexei nr.1, aprobat de ordonatorii principali de credite ai celor două instituţii şi semnat la data de 13.12.2016. (…) Autoturismul VW Touareg a fost achiziţionat în anul 2007, de la MIDOCAR S.R.L., cu suma de 115.484 lei fără TVA, în urma finalizării unei proceduri de achiziţie prin licitaţie deschisă. Autovehiculul a fost scos din funcţiune la momentul îndeplinirii condiţiilor stabilite prin H.G. nr. 2139/2004 pentru aprobarea Catalogului privind clasificarea şi duratele normale de funcţionare a mijloacelor fixe”, a precizat Serviciul Român de Informaţii, într-un răspuns pentru MEDIAFAX.

Precizările vin după ce în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, se deplasează cu un autoturism care a aparţinut Serviciului Român de Informaţii.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...