spot_img
30.3 C
București
miercuri, iunie 12, 2024
AcasăEconomieAgriculturaRomânia, scandal cu un blogger indian

România, scandal cu un blogger indian

-

Un blogger indian de succes, invitat la Experience Bucharest, povestește că nu va putea ajunge la evenimentul de promovare a turismului românesc, deoarece nu a reușit să obțină o viză pentru a călători în România. Bloggerul critică procesul greoi de obținere a vizei și acuză ofițerul consular de la Ambasada României că descurajează, prin atitudinea afișată, turiștii indieni dornici să viziteze sau să promoveze România.   Evenimentul de promovare turistică Experience Bucharest, organizat de Travel Massive, va avea loc în perioada 2-8 noiembrie. La eveniment vor participa bloggeri, vloggeri, jurnaliști, instagrameri și influenceri de pe Twitter din intreaga lume, transmite Profit.ro.

Evenimentul de promovare turistică Experience Bucharest, organizat de Travel Massive, va avea loc în perioada 2-8 noiembrie. La eveniment vor participa bloggeri, vloggeri, jurnaliști, instagrameri și influenceri de pe Twitter din intreaga lume.

Ajay Sood, care administrează Travelure.in, un blog de succes de promovare a destinațiilor turistice, a fost invitat de Travel Massive la acest eveniment, participarea fiind însă condiționată de obținerea unei vize de călătorie în România.   După ce a încercat, fără succes, să solicite o viză prin intermediul VPS Global, care se ocupă de acest proces pentru guverne, bloggerul a mers la Ambasada României din New Delhi, unde a încercat, timp de 4 zile consecutiv, să obțină viza necesară pentru a putea ajunge la evenimentul de promovare turistică. Până la urmă, deși a prezentat toate documentele solicitate, cererea bloggerul pentru viză a fost refuzată, fără argumente solide.

Articolul precedent
Articolul următor
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img