spot_img
37.2 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăALEGERI 2020Țeparul amic al lui Iohannis

Țeparul amic al lui Iohannis

-

Werner Keul (foto dreapta), afaceristul felicitat sâmbătă de Klaus Iohannis pentru clubul de golf pe care îl conduce, tocmai a finalizat de construit un nou bloc de birouri în Sibiu, pe care l-a și vândut. Nu înainte de a ”uita” să mai construiască parcarea subterană la care s-a angajat înainte de obținerea autorizației de construire. Și nu înainte de a fi singurul dezvoltator imobiliar de la care Primăria Sibiu a cumpărat teren pentru trotuar, și nu l-a acceptat prin donație, scrie Turnul Sfatului din Sibiu.

- Reclama -

Werner Rudolf Keul este cetățean german născut la Slimnic în 1957. Numele său a devenit cunoscut la Sibiu mai ales pentru faptul că a înființat și condus FC Sibiu, o echipă de fotbal folosită inclusiv electoral de către Klaus Iohannis, primar al Sibiului și, o perioadă, președinte al FC Sibiu. Primar cu care Werner Keul recunoștea încă de prin 2007 că este prieten.

- Advertisement -

De altfel, nu mai departe de sâmbăta care tocmai a trecut, Klaus Iohannis, din postura de președinte al României de această dată, îl felicita pe Werner Rudolf Keul. ”Vreau să îl felicit pe președintele Clubului de Golf «Paul Tomiță» pentru calitatea deosebită a acestei baze sportive. Faceți o treabă foarte bună, domnule Werner Keul, și sunt convins că veți continua cu aceeași pasiune!”, declara Klaus Iohannis, întorcându-se zâmbind către Keul. Declarația a fost făcută în cadrul aceluiași discurs în care Iohannis a mai spus despre golf că este ”un sport care nu este deloc exclusivist”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img