spot_img
27.8 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăAnalizeNatalia Intotero: Elevii trebuie să rămână #înbănci!

Natalia Intotero: Elevii trebuie să rămână #înbănci!

-

Autoritățile au început să închidă școli la nici zece zile de la începerea anului școlar. 15 unități de învățământ au fost trecut pe învățământ online, conform ultimelor cifre. Totodată, Sorin Cîmpeanu a declarat în urmă cu câteva zile că elevii din București ar putea trece la școala online de la jumătatea lunii octombrie.
Președintele Comisiei pentru învățământ din Camera Deputaților, Natalia-Elena Intotero, a lansat în mediul online o campanie care promovează menținerea școlilor deschise pe tot parcursul anului școlar. Campania #înbănci este un apel pentru factorii decidenți din învățământ.
„Trebuie să ne asigurăm că elevii vor putea învăța în continuare în sălile de clasă, nu din fața monitoarelor. Este o rușine să vorbim despre învățământul online pentru al treilea an școlar consecutiv. Prin campania #înșcoli, încercăm să îi convingem pe factorii decidenți să țină școlile deschise. Vă invit pe toți să promovați și să susțineți această campanie. Elevii trebuie să rămână #înbănci. Viitorul lor depinde de asta.” a transmis deputatul hunedorean Natalia Intotero.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img