spot_img
25.9 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăAnalizeTăpălagă despre scandalul Cîțu: Acest secret putea fi exploatat de adversarii României...

Tăpălagă despre scandalul Cîțu: Acest secret putea fi exploatat de adversarii României sau chiar de parteneri în negocieri guvernamentale cu miză majoră

-

Ascunzându-și acest moment din trecut, domnul Cîțu a devenit vulnerabil în fața celor care-i cunosc acest punct slab. După ce a a ajuns premier, persoană publică, putea fi șantajat și manevrat pentru diferite avantaje. Nu mai vorbesc că acest secret putea fi exploatat, la o adică, de adversarii României sau chiar de parteneri în negocieri guvernamentale cu miză majoră.A avut ocazia de atâtea ori până acum, în zecile de interviuri de umanizare date în campania internă, să dezamorseze singur această mină din CV-ul său ascuns. N-a făcut-o și a greșit din nou, înșelând încrederea publicului și, poate, a colegilor din partid sau din guvern.  Ludovic Orban a și transmis pe surse că nu a cunoscut acest episod din trecutul premierului. Și apropo, ce scrie în certificatele ORNISS? A menționat că a făcut două zile de închisoare în America și că a plătit o amendă consistentă? Cel mai mic penal din România, dar totuși cu închisoare la activ, a comentat scandalul Cîțu Dan Tăpălagă pe G4Media.

- Reclama -

Din punct de vedere moral, Florin Cîțu este însă culpabil, dat fiind că comis un abuz de încredere destul de urât. Și politica funcționează după principiul firmelor de asigurări: cu cât contabilizezi mai multe abateri de la regulă și încălcări de lege, cu atât plătești mai scump factura în ziua votului, deoarece pierzi încrederea publicului că nu vei răsturna țara în primul șanț, mai afirmă el.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img