spot_img
23.3 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăDezvaluiriTatăl lui Cîțu despre închiderea fiului în America: Nu ne-a spus de...

Tatăl lui Cîțu despre închiderea fiului în America: Nu ne-a spus de problema asta

-

Premierul Florin Cîțu a recunoscut că a fost închis acum mai bine de două decenii în Statele Unite, unde studia, într-un caz de conducere a mașinii sub influența alcoolului. Informația a fost dezvăluită în premieră de flux24.ro.Sărind în în apărarea fiului, tatăl premierului, Vasile Cîțu, a declarat următoarele, în exclusivitate pentru FANATIK”Suntem oameni serioși sau ce? S-a întâmplat acum 20 de ani (n.r. arestarea lui Florin Cîțu), hai să fim serioși! Se știu ei, cei care scot asemenea informații pe piață, sunt penibili, ca să zic așa.. Dacă au ajuns să se preteze la asemenea lucruri, e grav.”Părintele premierului a detaliat apoi: ”Eu nu știam ce a declarat Florin, m-a sunat o verișoară să îmi spună, că eu nu mă uit la televizor, că nu am la ce să mă uit”. 

- Reclama -

Despre incidentul petrecut în America, Vasile Cîțu a punctat: ”Când era în America țineam legătura la telefon și parcă nu ne-a zis atunci direct de problema asta, probabil ca să ne protejeze pe noi, părinții”. 

Tatăl lui Florin Cîțu, dezamăgit de lupta internă din PNL, a lansat un atac și la adversarii politici ai fiului său. ”Florin deranjează, că e un om corect, nu se abate de la reguli și e serios. De ce credeți că apar acum lucrurile astea? Ar trebui să le fie rușine”. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...