STRAT DE ASFALT ÎN LOCALITATEA DEDOVIȚA, COMUNA ȘIMIAN, ÎN CADRUL UNUI PROIECT IMPLEMENTAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN MEHEDINȚI

0

Locuitorii din comuna Dedovița beneficiază de condiții foarte bune de trafic, pe DJ 607 A, după ce porțiunea care trece prin acest sat a fost modernizată. Lucrările de turnare a primului strat în localitatea Dedovița s-au finalizat de curând, în cadrul proiectului de reabilitare/modernizare a 28 kilometri, implementat de Consiliul Județean Mehedinți, cu fonduri europene.

În momentul de față, 70% din lungimea drumului cuprinsă în proiect are asfalt proaspăt, pe anumite porțiuni fiind turnat deja și cel de-al doilea strat. În perioada următoare se va turna asfalt și în zona prăbușită a drumului, unde s-au turnat balastul și stratul de piatră.

“Este un proiect în grafic, în beneficiul locuitorilor care tranzitează această zonă a județului și mă refer la cei care circulă între centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin –  Cerneți – Valea Copcii – Husnicioara – Peri – Prunișor, până la intersecția cu DN 6.”, a postat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, pe pagina sa de socializare.