spot_img
26.8 C
București
luni, iulie 15, 2024
AcasăAnalizeEuroparlamentarul Motreanu: Salata românească tradițională cu icre de crap înregistrată în registrul...

Europarlamentarul Motreanu: Salata românească tradițională cu icre de crap înregistrată în registrul european al Specialităților Tradiționale garantate

-

𝐒𝐚𝐥𝐚𝐭𝐚 𝐭𝐫𝐚𝐝𝐢𝐭̧𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐜𝐮 𝐢𝐜𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐫𝐚𝐩 𝐚 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐢̂𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐬𝐚̆ 𝐢𝐞𝐫𝐢 𝐢̂𝐧 𝐫𝐞𝐠𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧 𝐚𝐥 𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐓𝐫𝐚𝐝𝐢𝐭̧𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐆𝐚𝐫𝐚𝐧𝐭𝐚𝐭𝐞 (𝐒𝐓𝐆)!STG sunt denumiri de produse înregistrate care se bucură de protecție juridică în întreaga Uniune Europeană. Se asigură astfel respectarea rețetelor și metodelor tradiționale de fabricație. Alte opt produse alimentare românești sunt înscrise în Registrul european al produselor alimentare cu indicație geografică protejată (IGP), iar un produs deține denumire de origine protejată (DOP), anunță pe Facebook europarlamentarul PNL Dan Motreanu.

- Reclama -

eAmbrosia este registrul juridic al denumirilor produselor agricole și alimentare, vinurilor, produselor vitivinicole aromatizate și băuturilor spirtoase înregistrate și protejate în întreaga UE.Registrul electronic oferă acces direct la informații cu privire la toate indicațiile geografice înregistrate, la instrumentele juridice de protecție și la caietele de sarcini ale produselor, mă spune Motreanu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img