spot_img
8.2 C
București
joi, aprilie 18, 2024
AcasăAnalizeStatul Paralel, PSD și cântecele de sirenă ale noii Securității- MIȘCAREA COLONELULUI...

Statul Paralel, PSD și cântecele de sirenă ale noii Securității- MIȘCAREA COLONELULUI DRAGOMIR CERE PSD SĂ LUPTE CU STATUL PARALEL

-

PSD va avea mâine un Congres important. După 15 luni de la alegeri, cel mai mare partid din România trebuie să ia o decizie crucială:Va începe să lupte realmente cu statul paralel și va îndrepta legislativ în regim de urgență abuzurile comise împotriva românilor?, se spune într-un comunicat al România 3.0, mișcare civică inițiată de fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.
Gradul de dezamăgire și supărare al românilor este în continuă creștere. Suntem azi o națiune dezbinată de cătușe și abuzuri.Nimeni nu mai vorbește de dezvoltare, de construirea unor soluții, de locuri de muncă, de proiecte, de investiții, de viitor.România este arestată azi de un stat paralel care conduce prin frică și prin teroare, cu acoperiți în toate mediile sociale, inclusiv în cele politice.Donald Trump și Partidul Republican american au înțeles că lupta cu statul paralel are o singură direcție: înainte. România 3.0 așteaptă ca PSD să asculte vocea românilor și nu cântecele de sirenă ale noii Securității.Dreptate până la capăt, pentru toți.Niciun efort nu este prea mare pentru a ne salva țară, se mai spune în comunicat.
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img