spot_img
10.6 C
București
luni, aprilie 22, 2024
AcasăAnalizeStatul confiscat de Otrava austriacă CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

Statul confiscat de Otrava austriacă CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

IML a confirmat oficial că fostul ministru al Apelor și Pădurilor Doina Pană ar fi fost otrăvită. Știrea nu a provocat emoție publică deoarece nici nu a fost abordată de majoritatea presei. Doar pe ici-colo în zone neesențiale cu toate că avem de-a face cu o tentativă de asasinat. 

- Advertisement -

Avocatul Adrian Toni Neacșu a comentat scurt și cuprinzător cazul: În orice democrație normală din lumea asta tentativa de omor săvîrșită asupra unui ministru în funcție, în legătură cu activitatea și atribuțiile acestuia în exercițiul funcției de demnitate publică, constituie act de terorism.

La București însă cei care țipau când Alexei Navalnîi a fost otrăvit tac acum în păpușoi.

- Advertisement -

Doamna Pană a comentat puțin cazul, dar chiar dacă nu a rostit nume a indicat interesele mari din domeniul lemnului și a celor care au pus mâna pe majoritatea pădurilor românești, iar presa a speculat despre interesele majore ale Schweighofer.

În același timp un activist de mediu a fost rupt în bătaie în mai multe rânduri în Suceava, unul din cartierele generale ale austriecilor.

Președintele, Guvernul, SRI, Poliția, dar și PSD-partidul doamnei Pană, tac. O tăcere vinovată deoarece acest caz ar fi trebuit lămurit nu urgent, ci ieri trebuia să avem toate detaliile.

Schweighofer este o firmă puternică, cu mulți generali în rezervă aciuați la sânul milionarului austriac. Un milionar care știe foarte bine să-și apere interesele și prin Românica s-au găsit destule cozi de topor care mânâncă des schznițele la Viena și prin Alpii austrieci.

Mogulii pădurilor execută cu sânge rece, iar găștile de milițieni și procurori se bat pentru bani și Putere cu înregistrări prin Centrul Vechi. Imaginea perfectă a unui Stat Eșuat. Amin!

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img