spot_img
16.2 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăDezvaluiriLEGĂTURI CU GHIȚĂ: Soția lui Tony Blair implicată în scandalul omului vânat...

LEGĂTURI CU GHIȚĂ: Soția lui Tony Blair implicată în scandalul omului vânat de Serbia

-

Este clar că instanța franceză a luat o decizie politică (n.red-refuzând extrădarea în Serbia a lui Ramush Haradinaj, lider kosovar, considerat de Belgrad criminal de război)  și de aceea am hotârât rechemarea ambasadorui nostru  și suspendarea călătoriilor oficiale în următoarele trei luni în această țară, a declarat luni prim-ministrul în exercițiu al Serbiei, ales președinte, Aleksandr Vucic.

- Reclama -

El a vorbit pentru prima dată de implicarea soției fostului premier britanic Tony Blair în acest caz.

Vucic a spus că decizia de eliberare a liderului kosovar a fost luată după angajarea lui Cherie Blair ca avocat al lui Ramush Haradinaj, el sugerând un interes politic.

Am luat în considerare interesele țării, nu dau dreptul nimănui să strivească fața națiunii sârbe. N-am spus că voi fi președinte al unui stat vasal, a mai precizat Aleksandar Vučić.

Numele fostului premier Tony Blair a apărut într-unul din dosarele lui Sebastian Ghiță, reținut acum la Belgrad. Ghiță ar fi fost implicat în aducerea în România a fostului premier britanic Tony Blair. Vizita, în valoare de peste 200.000 de euro, ar fi fost plătită de Sebastian Ghiță pentru ca Victor Ponta să câștige capital electoral, consideră DNA. În schimb, Victor Ponta i-a rezervat pe liste un loc eligibil pentru Camera Deputaților lui Sebastian Ghiță.

FLUX 24 a citat anterior surse diplomatice care indicau că Serbia a solicitat României sprijin pentru extrădarea kosovarului în Serbia în baza bunelor relații între București și Paris.

DECLARAȚIA VIDEO A LUI ALEKSANDR VUCIC:

Decizia instanței franceze din Colmar de a-l nu extrăda în Serbia pe fostul șef al Armatei de eliberare și premier din Kovoso, Ramush Haradinaj,  considerat criminal de război de Belgrad este rușinosă, scandaloasă, ilegală și absolut nedreaptă, a declarat inițial joi seară președintele ales al Serbiei, Aleksandar Vucic.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img