„O viceprimăriţă din Cluj apare într-un videoclip alături de Nelson Mondialu şi Bogdan de la Cluj. Liberala Liana Tămăşiu, viceprimăriţa comunei Aşchileu, judeţul Cluj este uşor de recunoscut în videoclip, pentru că poartă cu mândrie tricolorul la brâu şi se unduieşte pe ritmuri de manele”-  Ştirea a apărut vineri, în jurul amiezii, pe portalul romaniatv.ro. Informaţia a fost preluată, în scurt timp, pe nemestecate de siteuri naţionale precum ziarelive.ro, ziare.com, onlinereport.ro, stiri-actuale.ro, stiripesurse.ro, dar de publicaţii locale precum jurnalmm.ro şi stiridecluj.ro. Articolul este completat şi cu videoclipul manelei în care apare, la un moment dat, o doamnă care poartă la brâu o eşarfă tricoloră şi dansează alături de Nelson Mondialu. Chiar versurile manelei fac referire la „primăriţă” fără a se menţiona vreun nume. Articolul a fost share-uit pe Facebook devenind, în scurt timp, viral, scrie adevarul.ro.
„Persoana din videoclip nu sunt eu, ci este soţia unui constătean. Nici măcar nu semănăm. Femeia este blondă, iar eu sunt brunetă. Nu e nici o asemănare de nume”, a declarat, pentru „Adevărul”, viceprimăriţa Liana Tămăşiu. Liberala susţine că nu a fost sunată de niciun jurnalist pentru a verifica informaţia.


„Mi-au cauzat prejudicii de imagine aceste ştiri. M-au sunat, ieri, superiorii de la Cluj să mă întrebe cum dansez cu lumea interlopă şi cu maneliştii în videoclipuri. O să dau în judecată ziarele care au scris, cât şi pe cei are au produs maneaua”, a susţinut Tămăşiu.

Siteurile respective ori lucrează pentru Nelson Mondialu, ori au dat copy paste fără să verifice informația.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?